Youtube Facebook Twitter

PALVELUT

Tutustu palveluihimme klikkaamalla alla olevia kategorioita.

MAINOSSPOTIT

Valmistamme laadukkaat ja asiakkaan toiveiden mukaiset mainokset niin TV-tuotantoon kuin internetiin. Teemme myös suunnittelutyötä aina käsikirjoituksesta alkaen ja toimitamme valmiin mainoksen aina tv-yhtiölle asti.

URHEILUKUVAUS & DOKUMENTIT

Olemme erikoistuneet urheilukuvaukseen. Tuomme lajin visuaalisen voiman katsojan ulottuville elokuvallisin keinoin. Teemme urheilutuotannot internetiin tai televisioon.

Dokumenttien teossa keskitymme ensisijaisesti sisältöön, minkä lisäksi korostamme ohjelman laatua teknisesti hyvin suunnitellulla ja toteutetulla kuvauksella ja äänityksellä.

Äänimaailman suunnittelu ja toteutus lisää olennaisesti dokumenttielokuvan draamaa ja siksi se on myös osana meidän työprosessiamme.

KUVAUS, LEIKKAUS JA KALUSTONVUOKRAUS

Toimimme myös koko tuotantojen lisäksi pelkästään kuvaus- ja leikkaustehtävissä. Meiltä on mahdollista saada ulkopuoliseen tuotantoon niin kuvaajia, kameramiehiä kuin kamera-assistenttejakin.

Jälkitöistä vastaavat alan ammattilaiset, jotka työskentelevät Final Cut Pro Studio/x, Avid, Premiere Pro ja After Effects -ohjelmistoilla. Kalustonvuokrauksestamme löytyy kalustoa kuvauspuolelle. Käytössämme on kamerakaluston lisäksi myös 1,5 metrin pituiset kiskot sekä pitkiä ajoja mahdollistava Glidecam HD 4000. Kalustolista päivittyy jatkuvasti, joten ota yhteyttä niin katsotaan vuokrauksellesi sopiva kalusto sopivaan hintaan.